Sponsoring

Word sponsor

Word Sponsor!Door sponsor te worden van Reddingsbrigade Utrecht kunt u er mede voor zorgen dat de vrijwilligers van de reddingsbrigade hun werk kunnen blijven doen. Sponsoren kan op meerdere manieren.

Projectpartner

Wordt uw bedrijf projectpartner dan verbindt uw organisatie zich aan een speciaal project van Reddingsbrigade Utrecht. De invulling van dit partnerschap bepalen we gezamenlijk. Daarbij is het uitgangspunt dat de doelstellingen van zowel uw als onze organisatie worden gerealiseerd.

Maatschappelijk partner

Hierbij gaan we een structurele, waarbij de invulling maatwerk is. U kunt ons doel ondersteunen door middel financiële steun, levering van een product of dienst, of inzet van uw communicatiekanalen. Alternatieven zijn altijd bespreekbaar. Uiteraard zorgt Reddingsbrigade Utrecht dat de doelstellingen van beide organisaties worden verwezenlijkt.

Meer informatie

Neem dan contact op met de PR commissie.

 

Sponsoren van Reddingsbrigade Utrecht

Reddingsbrigade Utrecht is altijd actief op zoek naar sponsoren. Zo heeft de brigade tot en met 2015 mee gedaan aan de Boni Jeugdsponsoractie. Met het geld zijn bijvoorbeeld reddingsvesten en lesmaterialen voor de jeugd aangeschaft. Verder doet de brigade elk jaar mee met NLDoet, waarbij vrijwilligers van buiten de vereniging zich inzetten voor de reddingsbrigade, bijvoorbeeld met klussen in ons botenhuis en onderhoud aan het materiaal. Ook heeft de vereniging in 2016 veel EHBO (les)materiaal ontvangen van Ludgerus.

Medio 2016 is Reddingsbrigade Utrecht volop aan de slag met sponsorwerving en met resultaat! Wij bedanken alle sponsoren in die ons steunen in het bereiken van onze doelstellingen:

  • Het KfHeijn Fonds heeft in september 2016 een bijdrage geleverd die besteed is aan 20 kledingpakketten, bestaande uit jassen, broeken en shirts. In 2017 steunt het KfHein fonds de aanschaf van het Brigadevoertuig
  • De De Winter Heinsius Stichting heeft in december 2016 een bijdrage geleverd waarvan 20 wetsuits zijn gekocht.
  • Het Initiatievenfonds heeft een bijdrage in mei 2017 geleverd waarmee 12 werkpakken aangeschaft zijn en in 2019 de RNR490.
  • Het Rabobank Stimuleringsfonds heeft in 2017 een deel van de aanschaf van het brigadevoertuig gefinancieerd
  • Garage Meva draagt vanaf 2018 bij aan de onderhoud van het brigadevoertuig
  • Het Ondernemersfonds Utrecht heeft in 2019 een deel van de nieuwe boot, de RNR 490 geschonken.

InitiatievenfondsKfHein FondsDe Winter Heinsius Stichting

Garage MevaRabobankOndernemersfonds Utrecht

 

Sponsorkliks

SponsorkliksEen andere manier om Reddingsbrigade Utrecht te helen is via Sponsorkliks. Hiermee kan de URB sponsorgeld verdienen door jullie online aankopen. Veel webwinkels doen hieraan mee waaronder Bol.com, Hema, thuisbezorgd.nl, Zalando, Wehkamp, Booking.com, Bart Smit etc. Het enige wat je moet doen is via Sponsorkliks van Reddingsbrigade Utrecht naar de gewenste website te gaan. 

De URB krijgt voor elke bestelling/reservering dan een bedrag op de rekening bijgeboekt.  Dat kan een vast bedrag zijn of een vastgesteld percentage van je aankoop. De URB krijgt 75% van dit bedrag en de overige 25% gaat Sponsorkliks. Via de URB flits zullen we jullie op de hoogte houden van de opbrengst. 

Hoe werkt het precies: 

  • Stap 1: Gebruik de link in het logo onderaan deze pagina (of gebruik http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5541). Je komt dan op de Sponsorkliks site voor Reddingsbrigade Utrecht. 
  • Stap 2: Vervolgens klik of zoek je op de webwinkel van je keuze. Daarna kun je bestelling gewoon afhandelen zoals je gewent bent. 

Vraag familie, vrienden, kennissen etc om ook hun bestellingen via Sponsorkliks te bestellen daardoor wordt het sponsorbedrag voor Reddingsbrigade Utrecht hoger. 

Je hoeft je niet te registreren op Sponsorkliks.