Contact

U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Kies eerst over welk onderwerp u contact wilt. Afhankelijk van het onderwerp vragen wij extra informatie. 

LET OP: in of uitschrijven voor de nieuwsflits kan via deze link.

 

Nieuwsbrief aanmelden opzeggen
Zowel bij het aanvragen als het opzeggen van de nieuwsbrief zullen wij eerst een mail sturen ter verificatie van het e-mail adres. Aangezien dit nog geautomatiseerd is, kan dit enige tijd duren.

Je bent welkom om een keer te komen kijken en een avond mee te zwemmen in Utrecht of Maarssen. Er zijn altijd instructeurs aanwezig om meer informatie te geven. 

  • Trainingen in Utrecht (Zwembad de Kwakel) zijn op de maandagavonden van 18:30-19:15 en van 19:15-20:00.
  • Trainingen in Maarssen (Sportfondsenbad Safari) zijn de donderdagavonden van 18:30-19:15 en van 19:15-20:00.

Vermeld bv zwemdiploma's (zwem ABC), diploma's bij KNRB, rijbewijs en EHBO (reanimatie)
 

Om lid te worden moet een formulier met handtekening worden ingeleverd. Omdat dit (nog) niet via de website kan, wordt dit bericht met uw naam en e-mailadres doorgegeven aan de ledenadministratie. U krijgt het inschrijfformulier toegezonden. Het inleveren van een ingevuld formulier kan bij de instructeurs. 

LET OP: Opzeggen kan alleen per kalenderjaar met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand. Wil je je afmelden als lid, stuur dan vóór 1 december dit bericht met de reden van opzegging. Je ontvangt dan geen contributiebrief voor het nieuwe jaar.

Via dit formulier kun je je opgeven voor de cursus EHBO. Insturen van dit formulier is geen garantie voor deelname. Dit is mede afhankelijk van het aantal beschikbare plekken. Er wordt contact met je opgenomen over de inschrijving. Meedoen kan vanaf ongeveer 15 jaar.

ik kan ehbo
Ik kan de 3 zaterdagen op 11 november, 20 januari en 3 februari